Valutaer:

Hjem ::  Frakt Og Retur

Frakt Og Retur

Frakt

Ordrer skipet via International Express Mail Service og vanligvis kommer innen 1 uke. Vi er en profesjonell online forhandler og samarbeide med EMS lang sikt. Alle bestillinger er forsikret for hele kjøpesummen, og kan spores på EMS Website
Vennligst sørg for at du er hjemme når pakkene er ventet å ankomme.
Alle pakkene er sendt inne en annen boks.
Mens for wholesaling, kan du kontakte oss ! Gratis frakt og stor rabatt kan tilbys.

Returrett

Før du nyter enkelt å bytte og returrett, må du kontakte oss for leveringsadresse hvis du ønsker å sende elementer tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. unworn, uvasket, med alle koder vedlagt.
Vennligst bekreft farge, størrelse og stil når du bestiller i henhold til bildene vi tilbyr. Etter å ha mottatt våre produkter, hvis du ikke er fornøyd med farge eller størrelse, men ikke kvalitet problemer, bytte eller delvis tilbakebetaling av kjøpesummen er tilgjengelig. Returen er på kjøpers regning.
Som til kvalitet problemer eller feil versjon, kan du ta bilder av elementer og sende dem til oss. Vi tar fullt ansvar hvis kvaliteten problemer er bekymret.
Hvis du ønsker å utveksle elementer for en annen stil eller forespørsel refusjon, vennligst informer oss sporingsnummeret etter at varene blir sendt tilbake. Når vi har mottatt pakken, vil vi sende varen du omorganisere eller refundere betalingen.
Hvis du har spørsmål om retur av produkter, kan du kontakte oss !

Bestill Avbestilling

Kansellering av en ordre må være forespurt før ordren har blitt sendt. Årsak at vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 6-8 timer etter ordre å plassere, så vi er ikke alltid i stand til å kansellere en bestilling etter at den er plassert. Din forståelse er verdsatt. Avbestilling forespørsler etter at ordren har blitt sendt blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for retur.
Friendly Notice : Hvis du ikke har mottatt din 10-sifret sporingsnummer innen 3 dager etter bestilling, e-postserver kan ha sett det som spam. . I dette tilfellet, kan du kontakte oss for å få hjelp
Hjem  ::  Om Oss  ::  Frakt Og Retur  ::  Personvernpolicy  ::  Kontakt Oss
Copyright © 2020 www.taillevent.org Alle rettigheter reservert.
iphone deksel,mobil deksel,sko på nett,skobutikk på nett,nettbutikk klær,klær nettbutikk